Kohtahan se taas on käsillä ja minä vasta tulin koiran kanssa lenkiltä. Reilu puoli tuntia tuli käveltyä ja ilma tuntui vielä tosi lämpöiseltä. Harvoin enää jaksan valvoa mihinkään sydänyön tunteihin enkä ole koskaan ollut mikään hyvä valvomaan. Olen sellainen illantorkku ja nousen mieluummin aamulla aikaisin ylös. Tosin viime aikoina olisi nukuttanut aamullakin, kun viikolla yöt ovat aina lyhyitä.

 

****************

Niin se taas saatiin tämäkin viikko päätökseen. Tänään meni ylitöiksi, kun oli vielä paljon kurssijärjestelyjä tehtävänä ja muita töitä, jotta voi olla maanantain pois oman pöydän äärestä. 

Mies ei tule tänä viikonloppuna kotiin, kun säästämme vähät polttoaineet ensi viikon työmatkoihin. Onneksi tilipäivä on jo lähellä. 

Huomenna pitää käydä näyttämässä nuorimman auto katsastuskonttorilla ja tehdä kotona pientä siivousta eli heilutella imuria lattian pinnoilla. Koska on luvattu hienoa ilmaa, täytyy Ekan kanssa lenkkeillä ja ehkä ehdin hieman vielä istua pihallakin. Ehkä jo ensimmäinen syksyn haravointi pihalla olisi tarpeen. Ainakin pihakiviltä pitää harjata havut pois.

Nyt oikein hyvää yötä!