Se on sitten keuhkoputkentulehdus. Eilen olin jälleen lääkärillä, joka nyt sai kuunneltua keuhkoja vähän joka suunnalta, toisin kuin edelliset lääkärit. Hänen mielestään kyseessä on selvä keuhkoputkentulehdus ja lääkekuuri on nyt aloitettu. Lämpöä on kuitenkin vielä tänään, mutta lääkärin mukaan lauantaina pitäisi olla kuumeeton päivä. Kiva, että tässä sai juosta kolme kertaa lääkärillä ennenkuin diagnoosi saatiin. Välillä jo tuli olo, että lääkärit vain juoksuttavat siellä ja  laskuttavat työnantajaa. No, onneksi nyt pitäisi kaiken olla hyvin ja huomenna on vielä sairaslomaa.

Tämän viikon olen viettänyt Gilmoren tyttöjen kanssa. Kaikki kolme kautta, jotka minulla on, on tullut katsottua ja nyt menossa ovat vanhat videot. Hauskaa katsella vanhoja talletettuja sarjoja.

Clancyn Iskuryhmä Rainbown olen myös saanut päätökseen. Kaamea ajatus, että ihmisiä alettaisiin tuhota jollain taudilla, jotta väestömäärä vähenisi ja maailma palaisi alkuperäiseen tilaansa. Mutta selllainen voisi olla ihan mahdollista. Kuka todellisuudessa seuraa ja tarkastaa, että lääkefirmat tekevät oikein kokeensa ilman jotain salattavaa? Nuo kirjat herättävät minussa aina paljon erilaisia ajatuksia.  En nimittäin lainkaan epäilisi, että tuollaisia juttuja voisi joku fiksu tehdä todellisuudessa. Tässä maailmassa pimitetään kuitenkin niin paljon tietoa, vaikka maailma onkin avoin nykyisin. Toivon kuitenkin, että elämämme Suomen lintukodossa voisi jatkossakin olla turvallista.

Keskimmäinen lapsi sai eilen hankittua itselleen työelämään tutustumispaikan. Hän menee alueen riistanhoitopiiriin lokakuun alussa katsomaan millaisia töitä siellä tehdään. Hienosti lapsi hoiti homman. Soitti piiriin ja esitteli itsensä ja asiansa. Joutui odottamaan muutaman päivän ja nyt sitten eilen varmistui, että hän pääsee sinne. Menee huomenna tutustumaan paikkaan isänsä kanssa ja tekemään tarvittavat paperit.

Esikoinen sai autonsa sunnuntaina ja nyt on sitten harjoiteltu yhdessä liikkumista kaupungilla. Kerta kerralta menee hienommin. Onneksi saimme sen auton, niin minäkin olen päässyt lääkäriin ja kauppaan helpommin. Pojat toivat auton sunnuntaina, kun kävivät mökillä laittamassa salaojia kuntoon. Olin itsekin mukana, mutta lepäsin koko päivän mökillä ja ajoin sitten vain auton takaisin kotiin niin isä sai tulla pojan kanssa. 

Oikein mukavaa loppuviikkoa!