Niin taas saatiin hiihtolomakin vietettyä. Pidin palkattoman lomaviikon, koska se tässä elämäntilanteessa tuntui todella tärkeältä. Kävimme miehen sukulaisissa Oulun korkeudella ja pääsimme kokemaan todelliset talvipakkaset. Keskviikkoaamuna herätessämme pakkasta oli -29 astetta. Sellaista ei täällä etelässä ole ollut koko talvena. Automme ei asiasta pitänyt lainkaan, joten ajelut paikan päällä jäivät todella vähiin.

Siskon sukat valmistuivat ennen hiihtolomaa ja sisko piti niistä kovasti. Kuvakin tuli otettua, mutta pitää vielä opetella tämä koneelle laitto. Nyt aloittelinkin sitten ihania pieniä vauvanvaatteita, kun miehen sisko sai pienen tyttövauvan tammikuun lopulla. Ostin Lidlistä ihanaa pastellipätkävärjättyä puuvillalankaa ja teen siitä nyt damaskeja. Katsotaan mitä muuta saan aikaiseksi.

Eilen illalla aloitin lukemaan Stephen J. Cannelin Merkkimiehet kirjaa. Tuntuu tosi mielenkiintoiselta dekkarilta. Onneksi kuljin tänään bussilla töihin, niin sain luettua työmatkatkin. Lisäksi kävin päivällä nuorimmaisen kanssa lääkärissä. Viikko sitten hänellä oli korva- ja poskiontelotulehdus ja tänään sitten diagnosoitiin keuhkoputkentulehdus. Nyt huilataan kotona pari päivää ennen kouluun menoa, jotta tauti hellittäisi. Torstaina täytyy päästä kouluun, koska silloin on koulukuvaus.

Keskimmäinen poika piti tänään vielä ylimääräisen vapaapäivän, sillä täällä kotiseudulla järjestettiin yhteismetsästys, johon myös keskimmäinen pääsi mukaan. Äiti sai jo ylpeän puhelun; poika oli saanut ketun. Olipa hienoa!

Nyt täytyy lähteä käymään kirjastossa ja sitten katsellaan hieman telkkaria ja käydään saunassa ja syödäänkin jossain vaiheessa.

Mukavaa viikkoa kaikille!