Pikaista viestiä ennen matkalle lähtöä. Vien nuoremmat lapset miniristeilylle ja palaamme huomenna aamulla niin, että ehdimme suoraan töihin ja kouluun.

Viikko on mennyt ihan rauhallisesti. Alamme päästä rytmiin nyt kun esikoinen on päivät kotona. Kuljetuspalvelu kouluun ja töihin ja takaisin kotiin toimii hienosti ja teatteriharjoitukset tuovat päiviin hänelle määrättyä rytmiä ja tahtia. Muutenkin tuntuu, että hän todella tarvitsi tällaista pysähdystä. Koulutyötkin menevät paremmin nyt. Siis ne joita hän tekee ensi vuotta varten valmiiksi.

Töissä oli rauhallinen viikko. Maanantaina heti olimme yhden työkaverin kanssa Helsingissä tutustumassa uuteen meille tulevaan ohjelmaan ja ehkä viikko siksi tuntui menevän niin nopeasti.

Nuorimman pojan ensimmäinen sukka on melkein valmiina. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, toinenkin saattaa olla lähes valmis kun saavumme huomenna aamulla satamaan. Siellä kun ei näin aikuiselle ole juuri muuta tekemistä, kuin syöminen ja lukeminen ja kutominen.

Lukemisessa on menossa Tom Clancyn Hajoita ja hallitse. Yhtä tuttua ja taattua Clancya kuin aiemmatkin teokset. Kun kirjan ottaa käteensä ei sitä malta luovuttaa.

Perjantaina illalla olin kuuntelemassa Verdin Requimemin. Aivan upea esitys. Solisteina olivat Mardi Byers, Tuija Knihtilä, Mika Pohjonen ja Jyrki Korhonen ja orkesteria johti Petri Sakari. Kuorona toimi Turun upea CCA-kuoro, jota johtaa Timo Lehtovaara. Upeaa, upeaa!!! Kannatti todella mennä. Vielä on työnantajan kulttuuripassissa varaa käydä kahdessa konsertissa.

Eilen olin avantouinnilla heti puolen päivän aikaan, kun sauna aukesi. Vesi oli noussut ja vähän se jo alkaa viilentyäkin. Ihanaa! Tulimme siihen tulokseen, että kaikki muu on turhaa paitsi avantosauna!

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!