On sitten taas jo tapahtunut. Aamulla töihin, joissa tosin oli kovasti hiljaista. No uutta intraa siinä sitten aloitin omalta osaltani täydentämään, mutta hidasta oli tuokin homma. Ja jo postien lukemiseen kului koko aamupäivä. Mutta sitten onneksi iltapäiväkahvin aikaan poika lähetti päivän piristyksen vai mitä sanotte?

Eka%2027.12.-normal.jpg

Toivottavasti tämä näkyy teillä, laittaessa en saa näkyviin. Tällä kerralla miehen koneella.....joten mikään ei toimi kuten ennen.

Kuvassa siis Eka joululahjansa (yhden niistä) kanssa päiväunilla. Pitäähän se vahtia, ettei kukaan vie. Vähän se painaa, kun sitä yrittää kuljettaa paikasta toiseen.

Pojat ostivat minulle lahjaksi Suuren sukkakirjan. Nyt vain puikot heilumaan.....työkaveri sai juuri ennen joulua tyttövauvan ja sukkia on jo pyydetty hänelle tekemään. Toisen työkaverin laskettuun aikaan taitaa olla aikaa parisen viikkoa ja meidän perheen lapset saivat juuri joulunaluspäivinä pikkuserkukseen pienen sievän tyttövauvan. Yhtäkkiä tuntuu, että vauvoja on joka puolella.

Kyllä huomaa, että joulun pyhinä tuli valvottua. Tänään olen äärettömän väsynyt ja kun miestä alkaa jännittää uudelle työmaalle siirtyminen, ei yhdistelmä ole ihan paras mahdollinen. Lisäksi pyysimme miehen veljen perheen kylään sunnuntaina ja mies itse on metsästämässä todennäköisesti molemmat päivät niin todella kivaa on tulossa. Eihän hän voi olla kotona vaikka tulisi vieraita....

Sain tänään sentään pestyä koneellisen pyykkiä, jotta edes joku pino tässä talossa pienenee. Miehen tuntuu olevan kaikki tavarat tällä hetkellä hukassa ja se tarkoittaa, että kun hän saa päähänsä tehdä jotakin, tavaroita ei löydy ja kukaan ei niitä tietenkään voi löytää vaikka me muut olemme ne hukanneet. Tosin yleensä löytyvät sitten hänen omista kätköistään. Mutta kunhan emme vain keskity tekemään mitään  omia juttujamme. Eipä ole aikoihin näin kurjalta tuntunutkaan!  Mutta eiköhän tämä taas tästä iloksi muutu.

Esikoisella on ensi viikolla autokoulun toisen vaiheen tunnit ja sitten on mahdollista hakea pysyvää ajokorttia. Toivottavasti hän selviytyy ajoista hyvin. Hän ajaa tällä hetkellä tosi vähän, koska hänellä ei ole autoa Kainuussa ja käy kotona niin harvoin, ettei oikein ehdi täälläkään ajella. Kaiken lisäksi hänen oma autonsa ei ole ajokuntoinen, niin joutuu lainaamaan poikien autoa ratapäivänä. Viikonloppuna on ehkä syytä käydä vähän verestämässä auton käyttöä.

Nyt toivottelen kaikille oikein mukavaa viikonloppua ja palaan toivottavasti vähän paremmalla mielellä seuraavalla kerralla!