Saan tässä viettää loppuviikon sairaslomapäiviä. Meillä on ollut esikoispojan kanssa vähän kriisintäyteinen syksy ja nyt se sitten kärjistyi tiistaina. Sen enempää asiaan puuttumatta katsoin parhaaksi käydä itse työpaikkalääkärillä, joka olikin sitä mieltä että muutaman päivän huilaus tekee hyvää. Sen jälkeen jaksaa taas keskittyä työn tekoon kunnolla. Eihän minun masennukseni ole vielä ollut siinä kunnossa, että olisin ollut ilman lääkkeitä ja siksi olen vähän varovainen itseni liian "rääkkäämisen" suhteen. Olen oppinut vähän hellittämään tarvittaessa, vaikka syyllisyyttä aina tunnenkin siitä, että en ole työpaikalla.

Tänään vaihdoimme miehen kanssa talvirenkaat autoon juuri siinä vaiheessa kun ensimmäiset lumihiutaleet alkoivat tippua maahan. Meillä ei näitä hommia tehdä yhtään liian aikaisin!

Lisäksi meillä kävi tänään DNA:n kaveri hakemassa digiboxin kanavat manuaalisesti ja nyt näkyy myös MTV3-paketti. Onneksi, sillä tänään tuli ennen näkemätöntä metsästysohjelmaa ja illalla alkaa Karjala-turnauksen jääkiekko-ottelut. Pysyy miehet taas tv:n ääressä.

Sunnuntaina olimme sitten ystävättereni luona kahvittelemassa hänen pappisvihkimyksensä johdosta. Hän oli sinä aamuna jo pitänyt ensimmäisen saarnansa ja hyvin oli kuulemma mennyt. Hienoa!

Meillä pojat saivat jo kirjeet rippikoulusta. Koulua käydään ensimmäinen kesälomaviikko ja ripille pääsy tapahtuu lauantaina 12.6.2010. Sitten meillä ei enää ole pieniä poikia, sniif!

Huomenna on työkaverin läksiäispizzat Trattoria Romanassa ja sinne minäkin olen menossa. Minulle kun on langennut tuo läksiäislahjan ostaminen. Täytynee hakea huomenna ennen iltaa. Kun vain tietäis mitä!

Mukavaa viikonjatkoa kaikille!