Maauimalan syvässä päässä tulee tahkottua kerran viikossa ainakin puoli tuntia vesijuoksua. Toisinaan jopa tunti. Tuo vesijuoksu on muuten laji, jossa hiki tulee vaikka on vedessä. Sellaista ihmettä en ole ennen huomannut tapahtuvan. Yleensä en pidä syvässä päässä uimisesta, koska pidän uimataitoani sen verran huonona, että haluan saada jalat pohjaan jos väsyn tai saan esim. suonenvedon. Eli hallissa uidessa yritän aina syvässä päässä uida mahdollisimman lähellä reunaa, jotta pelastautuminen onnistuu jos alkaa tuntua huonolta. Enää ei ole jäljellä tänä vuonna kuin yksi kerta vesijuoksua. Sitten maauimala siirtyy talvilepoon ja minä alan käydä talviuinnilla meressä.

 

**************

 

Blogin kirjanpito muuten ilmoittaa, että minä olen kirjoittanut tänne jo 200 artikkelia! Se on minulle saavutus, koska täällä kotona ollessa en enää tahdo malttaa tulla koneelle, kun töissä olen koneella koko päivän. Tässä blogissa ei juhlan kunniaksi ole mitään arvontoja, mutta kiitän kaikkia kommentoijia sydämeni pohjasta. Te olette kuitenkin antaneet iloa tähän kirjoittamiseen. 

Eilinen päivä kului pitkällä lenkillä koiran kanssa, imuroidessa ja pyykkiä pestessä. Vielä tänään täytyy pistää kone kerran päälle ja pestä keskimmäisen työvaatteita. Lisäksi lähdemme poikien kanssa katsomaan vanhoja hienoksi entisöityjä Mersuja tuohon lähiympäristöömme, jossa ne ovat tänään esillä. Kaupassa pitää myös käydä ja työkaverin sukkakin tuolla kovasti huutelee. Eilen oli jo ensimmäinen varsi melkein valmis, kunnes huomasin virheen siellä matkalla ja purkuun meni. Arvatkaa harmittiko. Pitsineuleen purkaminen on kurjaa hommaa. Telkkari tietysti sanoi työsuhteen eilen irti. Se tästä taloustilanteesta enää puuttuikin. Kuvaruudusta puolet meni täysin mustaksi. Katsotaan kannattaako vielä korjata vai joko hankimme uuden tv:n. Hätäratkaisuna toinen pojista antoi omansa lainaksi olohuoneeseen.

Ensimmäinen työhakemus tuli jo tehtyä ja toinen olisi vielä tarkoitus tehdä tässä pikapuoliin. Katsotaan miten taass tulee käymään. Työt olisivat määräaikaisia, mutta olisi kiva päästä kokeilemaan uusia ja vaativampia tehtäviä joita olen tähän saakka tehnyt.

Huomenna on vuorossa Helsinki-päivä ja bussi täältä lähtee klo 6.00. Se tarkoittaa aikaista nukkumaanmenoa, jotta herään ajoissa aamulla. Nyt ei voi myöhästyä!

Oikein mukavaa kaunista sunnuntaipäivää!