Tästä tulee mieleen Anna Puun uusi laulu "Säännöt rakkaudelle". Laulu jossa pettäjät miettivät sääntöjä suhteensa salassa pitämiseksi. Ei välttämättä ihan perinteinen rakkauslaulu, mutta ehkä tälläkin on tarvitsijansa.

Minun mielestäni rakkaudelle ei voi asettaa sääntöjä. Rakkauden määritelmä on korinttolaiskirjeessä, mutta ei rakkaudelle voi sanoa, ettei saa rakasta tai että on pakko rakastaa. Rakkaus tulee jos on tullakseen ja häviää jos ei ole tarkoitettu kestämään. Sellaista huumaa jota rakastuessa tuntee, ei välttämättä jaksaisi kovin kauan. Paljon tärkeämpää on oppia rakastamaan. Kun rakastaa toista kestää myös ne huonot päivät ja hetket.

Itse on ollut mieheni kanssa tänä vuonna yhdessä 29 vuotta. Vuosien myötä olemme oppineet rakastamaan toisiamme. Vaikka välillä olen valmis heittämään hanskat tiskiin ja lähtemään koko suhteesta, rakastan kuitenkin häntä niin, että haluan jatkaa.  Toivottavasti tämä tunne kestää koko elämäni.

Tänään pidin töissä liikuntatunnin ja kävin Ekan kanssa pitkällä lenkillä.

Huomenna aamulla pitää lähteä jo aikaisin kohti Helsinkiä, joten nyt on parempi siirtää ajatukset pikaisesti unten maille.

Palataan jälleen huomenna!