Kyllä siinä meinasi voiveitsi kädestä lentää, kun nuorimmainen ihan pokkana sanoi aamupöydässä, että "Victoria synnytti viime yönä". Tiesi pahalainen, että äiti on seurannut prinsessan elämää mielenkiinnolla aina ja odottanut kovasti tätä vauvauutista. Maltoin sentään syödä aamupalan ennenkuin lähdin netin viereen....Ihanaa, että pieni prinsessa on syntynyt ja koko perhe voi hyvin! Nyt odottelen innolla ensimmäisiä julkaistuja kuvia tästä pienestä ihmeestä!

Koko aamupäivä menikin sitten tässä netin ympärillä kun selailin blogilistaani ja päivitin sen sellaiseksi, että siellä ovat ne blogit, joita haluan seurata. Aina tietysti tulee joku uusi ja joku vanha häviää. Haluan seurata sellaisia, jotka kirjoittavat usein, joten harvaan päivittävät häviävät helposti listalta. Tällä perusteella minä häviäisin omalta listaltani tosi nopeasti. Mutta ehkä se antaa vauhtia päivityksille itselläkin.

Nyt pitäisi mennä laittamaan pyykkikone päälle ja mietin, lähtisinkö katsomaan isovanhempia tänään. Vettä sataa, joten mies ei ainakaan lähde metsälle. Iltapäivällä tosin pääsee myös avantoon, mutta sinne pääsee vaikka kävisinkin vierailulla. Myös äidille pitää soittaa ja tarkistaa hänen kuntonsa. Lupasi tänään käydä lääkärissä, kun saa helposti keuhkoputkentulehduksen.

Mukavaa talvipäivää!