No ei vaiskaan, ei mulla ole mitään aprillittavaa!

Pääsiäinen on mennyt tässä kotioloissa. Pitkäperjantai vietettiin taas äidin luona, kun nyt kävimme samalla hakemassa auton pois korjauksesta! Täytyy kyllä sanoa, että oma auto, paras auto! Meillä oli viikon ajan sijaisauto korjaamosta, eikä tehnyt yhtään mieli ajella. En nähnyt sieltä kunnolla ulos, puhumattakaan auton kulmien näkemisestä. No, pari kertaa kävin sillä kaupassa, muuten mies ajelutti minua. Äidin luona oli mukavaa. Hän pitää ihan hirmuisesti Ekasta ja kävimme jopa parilla lenkillä. Tuli äidinkin ulkoiltua! Ja Eka nautti kun oli koko ajan huomion keskipisteenä....

Lauantaina käytiin kaupassa ja Ekan kanssa metsälenkillä. Metsässä on kiva vielä kulkea tuollaisen lyhytjalkaisen kanssa, kun ei ole heti vatsa mustana kurasta. Muuten päivä kului tallenteita katsellen ja vain elämästä nauttien.

Eilen isäntä lähti auttamaan kaveriaan saunaremontissa ja minä lähdin Ekan kanssa lenkille Ruissaloon. Siellä oli hyvin märkää ja kuraista, mutta puolitoista tuntia siellä mentiin enemmän tai vähemmän juosten. Sitten menikin taas iltapäivä niiden tallenteiden parissa. Pojat ovat pelailleet ja touhunneet keskenään pyhien ajan ja esikoinen on viettänyt pyhät kotonaan.

Tänään jatkuu saunaremontti ja minä seikkailin lukemassa blogilistani läpi. Seuraavaksi on varmasti vuorossa lenkki Ekan kanssa ja sitten taas oleskelua täällä kotona. Meneeköhän tämä jo ihan toistoksi? Ei voi mitään, elämäni taitaa olla melkoisen tylsää muiden mielestä, mutta itse olen tähän ihan tyytyväinen nykyisin.

Tätä kesäaikaan siirtymistä en kyllä ymmärrä lainkaan. Eilen illalla ei uni tullut ennen puolta yötä ja tänään olisin nukkunut vaikka kuinka pitkään. Taas menee muutama päivä ennenkuin saadaan rytmistä kiinni! P-juttu, mutta pakko toteuttaa (siis kenen mielestä). Olisi paljon järkevämpää pysyä tuossa auringon ajassa koko vuosi! Ei se iltojen aikaisempi valoisuus kestä niin pitkään, että siitä olisi hyötyä. Ja kun aamulla joudutaan heräämään pimeämpään aikaan niin siinä se energian säästö hupenee kun pidetään silloin lamppuja päällä. Ja kenen sitä oikeasti on pakko saada illalla valvoa puoliin öihin, kun aamulla on herättävä töihin kuitenkin normaaliin aikaa. Vaikeuttaa vaan nukahtamista, kun on valoisaa. Oho, tulipa ruikutettua, mutta kun tämä kevät ei muutenkaan sovi minulle, niin en näe tässä hommassa mitään järkeä.

Huomisesta sitten alkaa se miehen lomautus. Tosin nyt on niin, että toiveissa on hänen siirtymisensä pääkaupunkiseudulle, mutta mitään varmaa ei ole vielä kuulunut.

Torstaina kävin työkaverin kanssa avannossa ja perheen miehet olivat samalla Ekan kanssa lenkkeilemässä. Avanto oli todella pieni, kun vesi on kuulemma 60 cm normaalin alapuolella eikä molemmat vettä pyörittävät roottorit enää yllä veteen. Mutta sai siellä silti vielä muutaman vedon uitua. Enää ei olekaan kuin tämä kuukausi aikaa käydä uimassa ja sitten kausi on ohi.

Oikein hyvää alkanutta huhtikuuta kaikille!