Nyt sitä sitten pitäisi lähteä äänestämään, jotta on jatkossakin oikeus valittaa! Illan tuloslähetykset ovat varmasti tämän päivän katsotuimpia ohjelmia, sillä on jännä nähdä, tuleeko olemassaolevaan tilanteeseen muutos vai jatkuuko kaikki kuitenkin entisellään. Itse toivon muutosta!

Tällä viikolla tämä bloggailu on myöskin näyttänyt hyödyllisyytensä. Arkea ja juhlaa -blogin Enkeli kyseli poikien pyörää ja tarjosin meillä olevia, joista toisesta he kiinnostuivat kovasti. Lupaa huomenna soittaa heidän mammalleen, että saadaan asia eteenpäin, sillä tämän viikon ajan oli taas niin kiire, etten valitettavasti ehtinyt. Anteeksi Enkeli!

Tiistain olin jälleen Helsingissä kouluttautumassa ja kohta se ohjelma pitäisi saada jo käyttöönkin. Käyttöohjetta olemme tehneet tiiviisti loppuviikon ajan kentän käyttäjille.

Keskiviikkona olin lenkillä entisen työkaverin kanssa, kun se lenkki jäi silloin sunnuntaina kuitenkin tekemättä. Kävelimme puolentoista tunnin aikana vähän yli kahdeksan kilometriä. Torstaina pidin oman liikuntatuntini ja kävelin kotiin, koska olimme luvanneet mennä illalla kylään hyvälle ystävättärelleni. Olikin tosi kiva ilta. Meillä juttua riittää ja aina sitä jää keskustelut kesken, kun pitää lähteä kotiin. Mutta viikon aikana tuli käveltyä lähes 15 km, joten hyvää pohjakuntoa naisten kuntovitoselle ollaan tässä hakemassa.

Eilen kävin ostamassa etupihan kukkaruukkuihin orvokit ja Tiimarista täytettävät lasikanan ja -pupun, joihin laitoin suklaamunia. Vien ne pääsiäisviemisinä mammalle ja papalle sekä äidille tänään. Äiti saa lopultakin myös sukkansa.

Meidän pääsiäismatkamme pohjoiseen peruuntui! Miehen setä tuleekin tänne etelään, joten menemme hänen vieraakseen vasta kesällä. Sen vuoksi tässä on mietitty myös pääsiäisen ohjelmaa uusiksi. Pääsiäissunnuntaina siskoni perhe saa nauttia meidän vierailustamme ja ehkä Pitkänäperjantaina käymme miehen tädillä Forssassa, mikäli se pohjoisen setäkin olisi siellä. Se osuus on vielä avoinna.

Keskimmäinen sai myöskin viikolla kutsun ammattikoulun soveltuvuuskokeeseen Forssaan, joka on pääsiäisen jälkeisenä tiistaina. Niinpä siirsin oman saldovapaani siihen ja lähden hänen tuekseen. Samana iltana kun on äidin taloyhtiössä yhtiökokous, jossa minun isännöitsijänä pitää olla paikalla. Saimme siinä hienosi lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Miehen sukkia olen kutonut nyt viikon aikana vähän, kun ne pohjoisen tuliaissukat tulivat jo valmiiksi. Yritän saada miehen sukat valmiiksi nopeasti ja teen sitten seuraavaksi sukat työkaverille, joka juhlii pyöreitä toukokuun alussa. Ajattelin tehdä ne ohuemmasta villalangasta niin ne on kiva antaa näin keväällä. Jos vielä löytäisin mukavan mallin, niin niistä tulisi vielä hauskemmat.

Nyt täytyy herätellä esikoinen, että ehdimme äänestämään. Sitten osa perheestä käy asemessuilla ja sen jälkeen lähdemme mamman ja papan luokse viettämään palmusunnuntaita.

Oikein mukavaa pyhää teille kaikille!