Ei sitten menty tänään Kiisan-Pirtille syömään. Paikassa oli yksityistilaisuus ja siinä vaiheessa kun sinne ennätin soittamaan oli aikaakin enää todella vähän. Lähdin heti puolen päivän aikaan uimaan kun ajattelin, että sen jälkeen ennättää vielä hyvin lähteä syömään ja olis ehtinytkin mutta:

1. Miehelle oli kaveri soittanut, että oli käynyt eilen hänen metsästysmaillaan räiskyttelemässä sorsia, niin ettei niitä tarvitse sinne muutamaan viikkoon uusia odotella. Hän pahoitti jälleen mielensä niin, ettei halua tehdä mitään....

2. Vein pikkupojat syömään paikalliseen Raxiin. He olivat maksaneet ruokansa, mutta tarjoiluastiat olivat tyhjänä ja seuraavassa kattauksessa he eivät ehtineet hakea mitään, kun muut rynnivät edelle. Mistä hemmetistä niistä on tulllut niin arkoja? Niinpä herrat veivät lautasensa pois ja lähtivät ulos! No minä kiukussani paikalle tivaamaan rahat takaisin. Niitä ei tietenkään annettu, mutta pojat saivat uudet lautaset, jotta voivat käydä syömässä. Jäätelöä myyjä ei tosin antanut, koska pojat kuulemma käyttäytyivät huonosti (se taisin olla kyllä minä). Pojat olivat kyllä jäätelönsä maksaneet. Pistän vielä tästä asiasta palautetta ravintolaan. Viimeksi kun olimme siellä syömässä ei meinannut löytyä istumapaikkaa porukalle ja nyt ei riittänyt ruoka. RAX boikottiin tässä taloudessa! Ainakin tuo keskustan ravintola! Lisää henkilökuntaa ja enemmän paikkoja tai sitten selvästi ilmoitukset jo ovelle, että meillä on täyttä! Tuo on asiakkaiden aliarvioimista! Nytkin kun menin valittamaan, niin tiskillä oli lappu, että odottakaa hetkinen teemme tilaa uusille asiakkaille. Ei tuollainen vetele!

Onneksi me emme sitten miehen kanssa päässeet sinne Kiisan-Pirttiin. Menemme toivottavasti ensi viikonloppuna. Tietää vaan sitä, että lapsille pitää keksiä ruokailu jostain muualta tai ostaa pizzat kotiin!

Mun mieleni vaan meni kerralla niin alas, etten ole osannut tehdä tänään yhtään mitään. Katsoin vähän vanhoja tallenteita ja nyt pojat katsovat F1:ä. Mulla olis lukemista, käsityö ja pyykkiä; ei vois vähempää kiinnostaa!

Toivottavasti mieli tästä taas palautuu, kun huomenna pitäisi mennä töihin. Koulut alkavat taas ja toivottavasti kaikki menee ihan ok ensi viikolla! Tänään on tuntunut siltä, että pitäisikö lääkitystä alkaa lisäämään. Olo on aivan kehno. Tai sitten se johtuu näistä naisten ihanista hormonisyöksyistä!!! Välillä toivon, että voisi olla mies, kun tuntuu että niillä on aina helpompaa!

käykääpäs muuten sivulla www.poptori.fi/promo.kuumat. Sain viestin siskoltani ja se sai minulta jopa naurun tänään kaiken sen itkun jälkeen, jota tämä päivä on minulle tuonut.

Hyvää alkavaa viikkoa!