vuodessa 2017. Vuoden 2016 loppu menikin vauhdilla. Jouluksi lopulta sain siivouksen tehtyä ja kotona asuvan pojan tavarat siirrettyä siihen huoneeseen, josta toinen muutti pois. Isä sai toisen pojan huoneen. Nukkunut hän oli siellä jo pitkään, mutta nyt sinne kannettiin myös hänen tavaroitaan, joita on laatikoissa pitkin asuntoa. Siis erilaisia rakennustarvikkeita ja perhosidontaan liittyviä juttuja. Yksi eteiskäytä saatiin tyhjäksi, kun tietokonepöytä siirrettiin hänelle samoin kuin hylly, jossa on metsästyslehtiä ja kirjoja. Täällä alkaa näyttää ihan mukavalta.

Mehän nukumme eri huoneissa siksi, että minä kuorsaan liikaa ja mies on hyvin herkkäuninen. Näin elämä sujuu ja molemmat saavat nukkua rauhassa.

Jouluksi esikoinenkin tuli taas kotiin ja vietti kanssamme vielä vuodenvaihteen. Seuraavalla viikolla kävimme viemässä hänet takaisin Kajaaniin. 

Joulu meni hienosti. Äiti oli meillä tänä vuonna ja siskon perhe tuli Joulupäiväksi. Joulukirkkoa mietimme, mutta lähikirkon aamumessu olisi alkanut klo 6. Kerta kaikkiaan emme jaksaneet. Olinhan edellisenä iltana vielä valvonut tosi pitkään lahjoja pakaten ja viimeisiä töitä tehden. Onneksi kaikki laatikot ostin myös tänä vuonna tutusta pitopalvelusta. Kotona paistettiin vain kinkku ja tehtiin lintukastike. 

Ekan kanssa vuodenvaihde kului taas ulkona juosten ja raketteja katsellen. Se rakastaa niiden tuoksua ja meteliä. Onneksi keli oli sopiva eikä pakkasta ollut liikaa.

Vuosi on alkanut kiireisenä. Töissä on paljon erilaisia juttuja meneillään ja vähän tämä uusi esimiesasema on ollut itselleni outoa. Kyllä se kuitenkin hyvin on sujunut.

Päivät pitenevät ja saa enemmän aikaan, kun illalla töiden jälkeen on jo vähän valoa.

Toivon kaikille mukavaa talvea. Nauttikaa hyvistä ulkoiluilmoista ja valon lisääntymisestä!