Niin se on taas kuukausikin vaihtunut ja olemme ensimmäisessä kevätkuukaudessa. Heti sen on ilmoistakin huomannut, sillä aurinko on paistanut lämpimästi ja lumet sulavat vauhdilla.

Viikko töissä meni nopeasti, kun loppuviikko meni Helsingissä. Yövyin pitkästä aikaa hotellissa ja kyllä me totesimme kaverin kanssa, että tylsää se on. Sitä hyvää lapsuuden ystävääni en päässyt tapaamaan, koska hän ei ollut paikkakunnalla. Juhlii tänään äitinsä 70-vuotisjuhlia. Onnea vaan ihanalle lapsuuden aikaiselle naapurin tädille!

Kävin Helsingissä kävelyllä ja kaupassa ihmettelemässä, mitä teen siellä. Sitten nautin hotellihuoneen kylvystä ja kunhan työkaverini saapui jumpasta, kävimme vielä ravintola Memphisissä salaatilla ja oluella. Kymmeneltä olin vuoteessa ja nukuin tosi hyvin. Molemmat päivät olivat tosi kiireisiä koulutuksen puolesta ja mukavia.

Mies sai kolme viikkoa lisää sairaslomaa! Ei ole vaan arvot muuttuneet parempaan suuntaan. Ja nyt kun lääkitystä on taas vähän vähennetty olo on huonontunut. Eli ehkä kannattaa taas käydä nopeammin lääkärillä kysymässä kannattaako lääkitystä vielä vähentää.

Tänään olen tehnyt kovasti töitä kirjanpidon parissa, mutta eihän se taaskaan tasan mene, joten vielä pitää miettiä missä mättää.

Sitten kävin jälleen uimassa. Oli pakko etsiä uusi paikka, kun minun ihana vakirantani on tältä kaudelta suljettu. Rannassa kun alkavat laiturirakennelmat. Mutta eipä hätää! Löysin ihanan paikan; järvenranta ja monta mukavaa saunaa. Oikein mukavaa porukkaa siellä myöskin oli. Joten eipä tarvitse miettiä, minne jatkossa auton nokka suunnataan.

Huomenna lähdemme äidin luokse syömään ja nauttimaan mukavasta laskiaissunnuntaista. Tulosa on mukava päivä!

Esikoinen vietti aikaa viikolla mahdollisen uuden tyttöystävän kanssa, mutta tilanne ei ole vielä mitenkään vakiintunut.  Katsellaan siis päivä kerrallaan ja yritetään saada ainakin se pullon korkki pysymään kiinni. Toiveita taitaa olla, kun muutkin ympärillä ovat alkaneet olla hänestä huolissaan.

Ne sukat, joita tein siskon miehelle lahjaksi, näyttävätkin niin kapeilta, etteivät tule hänelle sopimaan. Joten hän saa sitten jotain muuta. Siskolle tiedoksi....

Mutta nyt pitää katsoa missikisat loppuun kenestä tulee vuoden 2011 Miss Suomi.

Oikein mukavaa viikonloppua!