Niin se kolme viikkoa meni. Ihan huomaamatta ja huomenna pitäisi mennä töihin. Toisaalta tuntuu ihan mukavalta ja toisaalta asia ottaa jo valmiiksi päähän. Tekemäni virhe rassaa edelleen ja siitä on sovittu, että asiasta keskustellaan lomien jälkeen. Joten ei sitä maanantaita niin innolla odota.

Kävimme sitten Kempeleessä ja mukavaa oli. Tuli saunottua ja grillattua oikein urakalla ja ilmatkin suosivat. Vain yhtenä päivänä satoi, muuten ilma oli ulkoilua suosivaa. Istuin pihalla, luin ja nautin olostani. Poikien kanssa käytiin joka päivä kaupoissa Zeppeliinissä, josta mieheni osti minulle nimipäivälahjaksi Kutojapuput -mukin ja lisäksi kävimme Oulun Tietomaassa testailemassa niiden juttuja. Seuraavana päivänä minulla oli paljon lihaksia tai niiden paikkoja joiden olemassaolosta en tiennyt mitään. Siellä kun on yksi kerros varattu urheilulle ja tietysti äidin piti poikien kanssa kokeilla lähtöä telineistä ja vauhditonta pituushyppyä, curlingia ja koripallonheittoa sekä mäkihyppyä. Sinne pitäisi mennä urheiluvaatteissa...Hymy

Kävimme me sentään kylässä muuallakin kuin mieheni sedällä. Vanha hoitotätimme Riina otti meidät vastaan yhtenä päivänä ja olikin ihana tavata häntä pitkästä aikaa. Nyt hänen omat poikansa ovat jo isoja ja mönkijällä ajelu omalla isolla tontilla oli selvästi heidän esikoisensa mielipuuhaa. Hienosti poika ajeli ja on vasta 5- vuotias. Ja nuorempi papatti koko ajan omia juttujaan ja oli mukavaa seuraa. Meidän isot pojat kiehtoivat häntä kovasti.

Toisena vierailupäivänä kävimme sitten Marjutin luona. Kiitos vielä kerran vierailusta. Oli mukava tavata myös sihteeripäivien ulkopuolella. Ensi kerralla otan mieheni mukaan, sillä uskon todella, että miehemme tulisivat hyvin toimeen keskenään. Tuntuivat hyvin samantyyppisiltä. Ja onnittelut vielä kerran syntymäpäiväsi johdosta!

Kotimatka sujui mukavasti. Humppilassa pysähdyimme vielä uimaan Venäjänlammilla. Siellä on hieno uusi hyppyteline, joka nyt sitten täyttää EU-määräykset. Matkalla kävimme myöskin Kauhavan hautausmaalla kuvaamassa kaikkien sukulaisten haudat.

Viime viikolla käytiin vielä Tuurissa Keskisen kaupassa. Ostin itselleni Nanson mekon työmekoksi ja adidaksen housut pyöräilyhousuiksi työmatkoja varten. Siellä olivat mukana toisella autolla myös äitini ja hänen vanhempansa. Heidän autossaan olivat myös meidän poikamme ja esikoinen tyttöystävän kanssa oli meidän autossamme. Oli oikein mukava päivä. 

Kirja tuli luetuksi loppuun loman aikana ja hyvä oli. Sukanteelmys otettiin käteen vasta eilen, kun miehen sisko perheensä kanssa oli meillä viettämässä poikien syntymäpäiviä. Kälyni kun on myöskin kova neulomaan. Hän oli vinkistäni käynyt myös kesälomalla Tapion kaupassa ja tehnyt hyviä ostoksia. Itse olen ihaillut kauppaa vain netissä, mutta ehkä jo ensi kerralla minäkin pääsen siellä käymään. Mutta siis eilen tuli ensimmäinen sukka valmiiksi ja tänään sain jo toiseen sukkaan silmukat puikoille. Ehkä niistä kuitenkin tulee anopin sukat, yhdistettynä äitienpäivä- ja syntymäpäivälahjana.

Eilen tuli myöskin pestyä kolme koneellista pyykkiä ja kerrankin minulla pyykkikaappi ammottaa tyhjyyttään. Kesäpäivät ovat ihania, kun pyykin saa ulos kuivumaan.

Nyt odottelemme toisen pojan kummeja kylään. Piirakka paistuu uunissa ja tiskit ovat koneessa, jotta saadaan uudet kahvit laitettua. Ilma näyttää ja tuntuu mukavalta, kun perkasin marjoja pihalla. Taidanpa mennä sinne hetkeksi istuskelemaan ja aloittamaan sukkaa...

Mukavaa sunnuntaita!