Huh, nyt näyttää siltä, ettei paljon ehdi kirjoitella. Kuukausi tätä vuotta on jo kulunut ja iltaisin en ole koneen viereen ehtinyt. Tosin osasyy on siinä, että minulla on niin paljon tallennettuja tv-ohjelmia, että on pakko ollut katsella niitä pois, jotta saa uusia tilalle. On paljon sarjoja, joita seuraamme koko perheen voimin ja koska mies on viikot poissa on katseluaika nykyisin melko vähäistä. Kone huutaa hoosiannaa.....

Sitten toisaalta myös hartiani ovat olleet niin huonossa kunnossa, ettei tee paljon mieli tulla töiden jälkeen koneelle. Kävin asiasta jopa työpaikkalääkärillä ja hän antoi minulle viiden kerran kuurin akupunktiota hartioiden kireyksien poistamiseen. Hyvin auttoi alkuun, mutta kireyksiä jäi edelleen ja nyt pitää tilata aika vielä fysioterapiaan, jota saan vielä viisi kertaa. Sitten toivottavasti hartiat alkavat olla kunnossa. Ylläpitohoidoksi olen ajatellut käydä kerran kuussa hierottavana tämän jälkeen. En ole uskaltanut myöskään kutoa kuin ihan vähän. Tällä hetkellä puikoilla entisen työkaverin synttärisukat. Enkä ole uskaltanut mennä myöskään avantoon, kun olen ajatellut, että siellä kylmässä vedessä vedän itseni ihan kramppiin ja siinä sitten taas hyvä alku kireyksistä poistamiseen.

Helsinkipäiviä olen taas jo muutaman vuoden vaihteen jälkeen tehnyt ja lisää on tulossa. Koulutustilaisuudet ovat alkamassa ja niissäkin osassa olen luvannut olla mukana. Sain jopa roolin pieneen näytelmään, jolla kurssilaisille esitellään miten pitäisi toimia. Ihan kivalta tuntuu.

Olen lukenut vuoden alun erinäisiä lehtiä ja perjantaina pääsin aloittamaan Ken Folletin Kolmas kaksonen kirjan. Äärettömän mielenkiintoinen. Onneksi maanantainakin on hesapäivä, joten juna- ja bussimatkoilla tulee luettua.

Kotona on ollut rauhallinen kuukausi. Olemme pysyneet vielä terveinä. Nyt yhdellä tuntuu vähän olevan alkavaa flunssaa. Omasta olosta en juurikaan ole nyt varma. Vähäistä lämpöä tänään, mutta ehkä se menee ohi. Ensi viikolla on tarkoitus lähteä äidin ja siskon kanssa katsomaan esikoista Kajaaniin. Ja sitten parin viikon kuluttua hän tuleekin kotiin viikoksi.

Ensi viikolla on myös vanhojen tanssit. Niihin osallistuu meidän nuorimmainen lukiolaistytön partnerina ja äiti on jo ostanut lipun Logomoon, jotta pääsen katsomaan nämä tanssit. Ajatushan oli, ettei meillä osallistu näihin juhliin kuin esikoinen, joka lukion kävi, mutta toisin meni. Hienolta tuntuu! 

Talvikin käväisi täällä Turun seudulla, mutta eilen ja tänään on satanut vettä, niin että lumet ovat pois ja tiet aivan kuraisia ja kamalia. Onneksi nyt on suurimmat liukkaudet sulaneet, eilen kulkeminen koiran kanssa oli aivan järkyttävää. Tänään olin ajatellut mennä vain jalkakäytäviä pitkin, mutta Eka päätti, että metsään mennään. Liukasta lumista ja märkää. Onneksi selvisimme kaatumatta. Esikoinen kertoi, että Kajaanissa on tullut vain lisää lunta, joten ihana päästä katsomaan myös kunnon talvea.

Tänään aukesi mitalitili myös Olympialaisissa. Onneksi ensimmäisen mitalin toivat naiset! Seuraavaksi sieltä on tulossa mäkihyppyä, joten tietysti toinen mitalikin olisi kiva saada. Kaisan ampumahiihto ei mennyt ihan putkeen. Jääkiekkoa odotimme ihan innolla, mutta huonosti kävi. Ei olekaan omia ihmisiä pelaamassa. Kurjaa!

Toivottavasti kaikkien helmikuu sujuu mukavasti! Kohtahan se on taas kunnolla kevät, vaikka itse en sitä kyllä odota. Hyvää alkavaa viikkoa!