oli ja meni taas. Tänään on pikkusiskon nimipäivä ja sen kunniaksi puhuimme sellaisen puolen tunnin pikapuhelun heti aamusta. Olimme onneksi kumpikin muistaneet kääntää kellot taas normaaliaikaan.

Tällä viikolla on taas vietetty normaalia koulu- ja työviikkoa. Esikoisen ekan kurssin viimeisetkin arvosanat tulivat ja tyytyväisiä oltiin. Nuorimmat sairastuivat puolesta viikosta johonkin ihmeen flunssan tynkään. Pahoinvointia, päänsärkyä, paikkojen särkemistä ja pientä lämpöä riitti monelle päivälle. Päänsärky oli todella kovaa! Itse kävin hakemassa flunssapiikin perjantaina ja tänä vuonna en saanut kaameaa oloa seuraavaksi päiväksi. Hyvä niin!

Torstaina kävin pikaisella iltavierailulla vanhan työkaverini luona ja hänen vähän toisella vuodellaan oleva tyttönsä oli aivan ihana. Kyllä tytöt on pienestä asti sellaisia flirttailijoita!

Perjantaina käytiin töissä lävitse uudet kotisivut ja uuden ilmeen lanseeraaminen. Mukava kahden tunnin sessio ja lounas siinä samalla. Kyllä se näyttää nyt hyvältä, toivottavasti kaikki toimii kunhan julkaisupäivä koittaa.

Tänä viikonloppuna olen jaksanut virkata ja siivoilla. Pyykkiä on tullut pestyä molempina päivinä ja tiskipöydän sivu, johon aina kertyy kaikkea pikkurojua, on nyt hoidettu siistiksi samoin kuin keittiön yksi korkea kaappi, jossa säilytän käsityötarvikkeeni, ruokaohjeet ja maljakot sekä jonkun verran pääsiäis- ja joulukoristeita. Nyt ne löytyvät (ainakin hetken aikaa).

Ihanalta tuntuu, että miehenikin saapui jo kotiin. Vesisade ja myrsky vaikeuttivat metsästystä ja hän oli päättänyt lähteä kotiin. Ihanaa!!!

Kansalaisvelvollisuus tuli hoidettua heti aamusta. Eilen vielä illalla kävin vaalikoneella katsomassa, mihin arvoni viittaavat, mutta tulos oli niin yllätyksellinen, etten ihan sen mukaan osannut ääntäni antaa. Vaihdoin kuitenkin täysin poliittista kantaani, koska tähän mennessä ei ole ollut äänestäni mielestäni mitään hyötyä. Toivottavasti nyt on toisin.

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!