Oi, miten rakastankaan juhlia! Minusta on ihana järjestää juhlia tai olla niissä vieraana. Lapsilleni olen järjestänyt isot rippijuhlat ja esikoinen sai viime kesänä ylioppilasjuhlat. Mies vietti 50-vuotisjuhlia elokuussa omalla pihalla ja sekin oli tosi mukavaa. Olemme järjestäneet tupaantuliaisia, lasten juhlia ja vain illanviettoja. Viime aikoina tosin juhlat ovat olleet vähemmässä, kun rahaa on ollut vähän.

Mutta huomenna on Ekan 2-vuotisjuhlat! Koiralle pitää iltapäivällä käydä ostamassa lahja ja hyvää ruokaa. Keskimmäinen pojista ehdotti, että pitää olla myös kakku ja hassut hatut. Katsotaan miltä huomenna näyttää.

Tänään oli hyvä päivä töissä. Kiirettä ja työpäivän päätteeksi lähdimme vielä työkaverin kanssa avantoon. Se oli ihanaa! Vesi tuntui upealta ja sauna oli tosi kuuma.

Mutta ilta onkin sitten mennyt itkiessä. Nuorin on hädissään opintojensa kanssa, kun hän ei saa liitostekniikan työtä valmiiksi ja se tullee estämään hänen pääsynsä henkilöliikennepuolelle jonne hän haluaisi. Päätti jo iltapäivällä lopettaa koko koulunkäynnin, mutta toivottavasti saan hänet aamulla lähtemään liikkeelle.

Sitten esikoinen pyysi ensimmäisen kerran rahaa koko vuonna ja minun oli sanottava ettei minulla ole. No, autan häntä kunhan saan tilin, hän onneksi selviytyy siihen saakka.

Sitten oli jo pakko lähteä koiran kanssa metsään. Eka juoksi siellä pitkin hankea pupun jäljillä ja minä perässä. Risut vain katkeili, kun me menimme. Onneksi puput pääsivät metelin vuoksi alta pois.

Nyt kun taas jaksaisi uskoa huomiseen, niin eiköhän tämä siitä taas suttaannu!

Palataan huomenna paremmissa merkeissä!