Ehdinpäs koneelle jo heti seuraavana päivänä. Tämä päivä meni kyllä täysin hyväntekeväisyydelle. Heräsimme vasta 10.30 koko perhe ja siinähän se päivä sitten oli jo mennytkin. Vesisateessa pyöräilin kauppaan ja sitten loppupäivä on kulunut tallenteiden ja vanhojen videoiden parissa.

Katsoin vanhan leffan videolta; aina yhtä ihanan Richard Geren Saanko luvan. Voi miten aloinkaan kaivata tanssimista. Me sentään kävimme mieheni kanssa tanssimassa paljon nuorina. Tanssilavalla on tavattukin. Nyt hänen polvensa ovat siinä kunnossa, ettei tanssimisesta tule oikein mitään ja yksin en halua mennä. Se kun oli meidän yhteinen juttumme. Askeleemme sopivat niin hyvin yhteen ja rakastan tanssia hänen kanssaan. Voi mistä kaikesta tässä joutuukaan luopumaan??? Ehkä vielä joskus muutama tanssi jossain perhejuhlissa, mutta siinä se sitten on.

Saunassa käytiin ja sitten on taas istuttu tv:n ääressä. Nyt kohta meitä kutsuu jo vuode, mikäli aamulla pitäisi herätä katsomaan formuloita. Ehkä katsomme vasta toisen esityksen iltapäivällä.

Mukavaa loppuiltaa kaikille!