Taas olemme edenneet viikon. Töissä jatkui sama tuttu tahti ja yksi päivä vietettiin taas Helsingissä. Tietyllä tavalla se on mukavaa, mutta on se aika raskastakin.  Viikon siivoukset jäivät vähiin, sillä tällä viikolla koottiin myös nuorimmaisen kasviota. Tänään sitten siivoilin toista eteiskäytävää ja nyt se mielestäni näyttää hyvältä. Jäljellä on kaksi makuuhuonetta, olohuone ja keittiö sekä pesuhuone. Kyllä tämä pikkuhiljaa etenee. Olen pessyt myös kaksi koneellista pyykkiä.

Käsityöt ovat edelleen saaneet olla korissa. Kun ei nyt huutele, niin ei. Kyllä ne sukat sieltä valmistuvat.

Clancy edistyy pikkuhiljaa, mutta ruokatunnit töissä ovat menneet seurustellessa ja illalla tahdon helposti nukahtaa kirjan ääreen, joten kaikki on jotenkin tahmeaa.

Maanantaina kävin vielä uimassa ja nyt haaveilen sinne mereen pulahtamisesta. Tänään en ehdi, sillä nuorimmainen meni kaverinsa synttäreille ja kaipasi kyytiä ja osa miehistä on edelleen metsässä.  Ehkä huomenna olisi aikaa!

Tänään pitää vielä käydä kaupassa ja laittaa ruokaa. Tänään on tarkoitus syödä perunamuhennosta ja paistettua kalaa. Huomenna tehdään kesäkeitto. 

Ensi viikko on keskimmäisen TET-viikko. Hän kulkee päivittäin bussilla Paimioon töihin ja illalla takaisin. Ihanan erilaista ja varmasti mukavaa myös hänelle. 

Onneksi viikolle ei osu mitään matkustuspäiviä, mutta yksi ilta menee töissä, kun saamme sinne saunavieraita.  Ja siivota pitää viikolla reippaasti. Poikien huone saa jäädä viimeiseksi, sillä jos ei ole kunnossa sunnuntaina, kun juhlimme nimipäiviä, vedämme sinne oven kiinni ja jatkamme sen parissa myöhemmin.  Huomenna voisin urakoida joko meidän makuuhuoneen tai olohuoneen. 

Esikoinen sai tällä viikolla diagnoosin keuhkoputkentulehduksesta ja sairaslomaa ensi tiistain loppuun. Toivottavasti alkaa tulla kuntoon, kun koko koulu hänestä huolehtii.

Siinä kaikki tällä erää. Mukavaa viikonloppua!