Ja näistä sanoista kun taas aloitetaan tarinaa koota, niin aloitetaan tuolla anteeksi! Sitähän tässä pitää pyytää, kun tarinat on neljältä päivältä kirjoittamatta. 

Perjantaina lähdin ajoissa töistä sinne kirjalliseen kokeeseen ja läpihän se ekalla meni. Ei tosin aivan virheittä, mutta riittävän vähän kuitenkin. Joten nyt enää autoon opetuspoljin, katsastus ja lupaa hakemaan.

Illalla olimme meidän perheen ilopillerin kanssa kahdestaan kotona ja niinpä lähdimme kunnon pitkälle lenkille ennenkuin alkoi Suomen jääkiekkopeli. Ilma oli mitä mainioin ja Eka nautti kävelystä. Mies ja pojat olivat maailmalla harjoittelemassa nuorimmaisen kansssa hitsausta miehen kaverin luona. Hyvä, että olivat, sillä tänään se poika siinä työssään onnistui ja juotokset olivat kuulemma luokan parhaat. Poika olikin vastannut opettajalleen, että hänen piti hakea vain vähän itseluottamusta. Joskus kannattaisi myös tuo riskin otto, mutta se ei oikein meidän perfektionistille sovi. Jäljen kun pitää olla aivan loistavaa.

Eilisestä äitienpäivästä koottiin kultahippuja vuodeksi eteenpäin. Tässä taloustilanteessa ei mitään lahjoja hankittu, mutta pyysin nuorilta, että josko äiti saisi hyvää käytöstä seuraavan vuoden ajan. Pojat tuumasivat, että halvaksi tulee. Aamulla nuorin sitten tuli heti sänkyyn minua onnittelemaan ja kyllä ainakin kaksi päivää on hyvin käyttäydytty. Päivä vietettiin siskon perheen kanssa äitini luona ja olikin tosi kivaa. Suunniteltiin äidille pihaterassia ja keittiön uudelleen kaakelointia, syötiin hyvin ja käytiin hautausmaalla isän ja mamman haudalla. Kun siskon perhe lähti kotiin, me lähdimme vielä äidin kanssa kävelylenkille ja sen jälkeen kävimme vielä toisen mamman haudalla ja mökillä pikaisesti katsomassa miltä siellä näyttää. Märkää oli vieläkin tontilla, mutta kyllä sinne sisätilat kohta pitää mennä siivoamaan, että pystymme siirtymään kesän viettoon.

Tänään oli kiireinen päivä töissä ja sama meno jatkuu koko viikon. Joten voipi olla, että joudutte lukemaan taas näitä sanoja useamman samasta tarinasta.

Mukavaa viikkoa teille kaikille!